Prins John zwaait de scepter in het Marense Kleidonk

Datum: 13-11-2022


MAREN-KESSEL – Na 2 jaar corona mochten we afgelopen zaterdagavond weer!
In een goedgevulde residentie De Nolder is John van Schijndel (34) onthuld als de nieuwe prins carnaval van Maren-Kessel. Hij kan bouwen op de ervaring van zijn vader die voorzitter en prins carnaval was bij de Marense carnavalsvereniging. Prins John d’n urste wordt tijdens de carnavalsactiviteiten bijgestaan door adjudant Gerard (34), eigenaar van Steenbruggen Stucwerken.


John is opgegroeid in Maren-Kessel en woont met zijn vriendin Moniek Bouwens in Nuland. De prins is manager operations bij VolkerWessels. In zijn vrije tijd gaat hij graag met vrienden een biertje drinken. Een echt gezelschapsmens die op bijna ieder feestje aanwezig is of het zelf heeft georganiseerd. Hij is mede-organisator ook van Mennus Festival, voorzitter van de activiteitencommissie van sportvereniging MKB en is bestuurslid van de carnavalsvereniging. 

 

Gerard woont samen met Sharon en hun twee kinderen Quinn en Nikee in Maren-Kessel. Net als prins John is hij een echt gezelschapsmens en mede-organisator van Mennus Festival. In 2010 was hij al eens adjudant dus hij weet als geen ander wat het carnaval inhoudt in Kleidonk. 

 

John en Gerard staan daarnaast samen iedere zondag in de wei een balletje te trappen en vieren van jongs af aan samen carnaval. ,,We hebben jarenlang meegedaan met de carnavalsoptocht met cv Gère van Huus Af”. Hun motto tijdens carnaval is ‘met veul moonshine en bier wordt ut ontiegelijk mennus hier’


Bron: https://www.bd.nl/oss-e-o/prins-john-zwaait-de-scepter-in-het-marense-kleidonk~ae6f19d1/

Deze website wil gebruik maken van cookies.